Livet på landet

Ind imellem overrumpler tilværelsen en. Det skete for mig sidste år, da Chris og jeg med ganske kort varsel besluttede at købe et gammelt hus på landet. Vi havde boet 26 år på den samme adresse – og var glade for det – og i løbet af to måneder var vi flyttet. Det var bare det rigtige hus. På det rigtige sted. På det rigtige tidspunkt.

Efter at have kørt frem og tilbage til Aarhus i fem måneder, opsagde jeg mit lokale i Rosensgade. Nogle af mine klienter er “flyttet med” – d.v.s de kører gerne til Helgenæs og får den smukke udsigt med oven i købet.

Jeg har færre klienter herude. Endnu i alt fald. Til gengæld har jeg tid til at fotografere og skrive og passe haven, når foråret nu for alvor slå igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *