NADA

NADA akupunktur kan indgå i forløbet. Det er ganske effektivt overfor søvnproblemer, generel uro og i forbindelse med misbrug/abstinenser.

Man oplever almindeligvis effekt af NADA med det samme. Men længerevarende resultater kræver regelmæssig behandling over en periode.

Jeg tilbyder NADA gratis til udsatte og hjemløse i behandlingsrummet hos Fundamentet http://fundamentet.org/behandlingsrummet

Fundamentet er de socialt udsattes organisation og holder til i Jægergårdsgade 154 1. sal, 8000 Århus C

Fem nåle i hvert øre, en oven på hovedet og en ved toppen af næsen.

Det tager få minutter, og så slapper man af. Uro forsvinder og erstattes af afslapning og ro. Og så sidder man lige så stille i ca 45 minutter. Lytter til blid musik og drikker en kop detox te.

Til sidst tages nålene ud – og det er det. Omkring en times tid alt i alt – tid, der er rigtig godt investeret, og som for de fleste flyver af sted på en meget behagelig måde.

NADA er en standardiseret øreakupunktur  – d.v.s. at man benytter de samme punkter hver gang, og ikke laver individuelle diagnoser. Der er dog visse variationsmuligheder indenfor de anvendte punkter. NADA er skabt af en amerikansk psykiater baseret på kinesisk øreakupunktur og indført i Danmark i 1997 af psykiater Jens Frydenlund og sygeplejerske og akupunktør Lars Wiinblad.

NADA blev i starten afprøvet på psykiatrisk skadestue, og er i dag udbredt inden for psykiatri og misbrugsbehandling.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *